Davide Rasetti trio

Jazz Voorburg > Portfolio > Local Heroes > Davide Rasetti trio

Davide Rasetti trio

Op zaterdag 11 februari presenteert Jazz Voorburg het Davide Rasetti trio in Theater Ludens in Voorburg. Het Davide Rasetti Trio brengt in het programma To Go Up vooral nieuwe jazzcomposities die op hun nieuwe CD zullen verschijnen. Het optreden is ook het eerste concert in het kader van Jazz Voorburg: een reeks jazzconcerten op verschillende plekken in Voorburg. Het Davide Rasetti Trio gaat voor een mooie jazzy sound, gekleurd door Latin-invloeden en progressieve muziek. Deze aanstekelijke jazz kreeg van Voorburg Jazz het predikaat Next Generation Jazz. Jazz waar jong en oud van kunnen genieten.

Davide Rasetti Trio

Het Davide Rasetti Trio bestaat uit Davide Rasetti (piano, saxofoon), Gianluca Calò (basgitaar) en Daar Arets (drums). Davide Rasetti (Italië) is een muzikaal multitalent dat naast piano en saxofoon ook de gitaar, basgitaar en het slagwerk beheerst. Hij componeert eigen jazzcomposities en heeft al een aantal CD’s uitgebracht waaronder zijn eerste CD ’Zelmira’. Hij genoot zijn muzikale opleiding in Italië en is bezig met de afronding van zijn opleiding aan Codarts Rotterdam.

Het concert start om 20:00 uur en een kaartje kost €15,- en kan besteld worden via https://theaterludens.nl/voorstellingen/davide-rasetti-trio-to-go-up/. Ook kan bij Theater Ludens zelf aan de deur een ticket gekocht worden.

Author

admin

Date

januari 5, 2023

Tags