Jazzclub Voorburg en Theater Ludens presenteren: Alexander Beets & Kungfu Jazz Orchestra ft. Tom van der Zaal

Op vrijdag 14 juni om 20:30 uur komen jazzmuziek, fusion en soul samen in een concert gepresenteerd door Jazzclub Voorburg in samenwerking met Theater Ludens. 

Speciale gast van de avond is niemand minder dan het Kungfu Jazz Orchestra onder leiding van Alexander Beets, samen met Tom van der Zaal. De muziek die ten gehore wordt gebracht, omvat een rijke mix van fusion (David Sanborn, George Benson), soul en jazz, met opvallende vocale bijdragen van vocalist Baer Traa en eigen composities. De line-up bestaat uit een verzameling van ervaren musici en veelbelovend lokaal talent, met Alexander Beets op tenorsaxofoon, Tom van der Zaal op altsaxofoon, Marius Beets op bas, Will Maas op toetsen en Sven Rozier op drums.

Alexander Beets treedt al meer dan 25 jaar op als internationaal gerenommeerd jazzartiest. Hij begon zijn carrière met zijn broers Marius en Peter in de band Beets Brothers, en de laatste 15 jaar wordt hij vaak gevraagd als gastartiest bij talloze bands over de hele wereld. Tijdens dit concert presenteert hij zijn nieuwste electric band: Kungfu Jazz Orchestra. 

Wie tenorsaxofonist Alexander Beets langer kent weet dat hij naast swingende hard-bop ook moeiteloos de overstap kan maken naar funky grooves en soulvolle ballades. Naast eigen werk van het album ‘Kung Fu Jazz Orchestra’ en stukken van Tom worden ook classics gespeeld van David Sanborn, Dave Koz, Groover Washinton Jr, Koh Mr Saxman, Stevie Wonder en Maceo Parker.

Datum: Vrijdag 14 juni 

Tijd: 20:30 uur  

Locatie: Theater Ludens, Burgemeester Feithplein 95, Voorburg  

Toegang: Tickets verkrijgbaar via deze link.