Jazzclub Voorburg en Theater Ludens presenteren: Ellister van der Molen’s Veluwesuite 

Op vrijdag 21 juni om 20:30 uur organiseren Jazzclub Voorburg en Theater Ludens een avondvullend programma in Theater Ludens. Het concert zal worden gespeeld door Ellister van der Molen.

Terwijl de voetballiefhebbers elders hun aandacht richten op het veld, bieden Jazzclub Voorburg en Theater Liedens degenen die liever genieten van mooie muziek een perfect alternatief. Dit concert is een uitgelezen kans om ondergedompeld te worden in de meeslepende tonen van de Veluwesuite, uitgevoerd door een van de meest vooraanstaande muzikanten van Nederland.

De Veluwesuite, gecomponeerd door Ellister Van Der Molen, is een meesterwerk dat de schoonheid van de Veluwe tot leven brengt door middel van muziek. Met haar unieke mix van jazz, klassiek en folk creëert Van Der Molen een sfeer die zowel hartverwarmend als inspirerend is.

Het idee voor de Veluwesuite ontstond op een festival in de Veluwezoom, waar Ellister een week lang musiceerde met de crème de la crème van de Nederlandse klassieke muziek. Ze raakte geïntrigeerd door de karakters van klarinet, fagot en cello: tegelijk lyrisch en pittig, met melodische kwaliteiten maar ook de mogelijkheid om stevig te bassen. 

De musici spelen bij de grote Nederlandse orkesten, maar maken graag ruimte om jazz en kamermuziek met elkaar te vermengen. 

Datum: Vrijdag 21 juni 

Tijd: 20:30 uur  

Locatie: Theater Ludens, Burgemeester Feithplein 95, Voorburg  

Tickets klik hier: